Elizondo Eskola Publikoak bertako produktuen aldeko sentsibilizazio kanpainarekin bat egin du

Ttipi-Ttapa 2017ko mai. 22a, 07:42
Bertako produktuen kontsumo bultzatu dute Elizondoko Eskola publikoaren jardunaldietan.

Maiatzaren 15etik 19rako astean ‘Zer jan, halako Baztan’ jardunaldiak egin dituzte

Elizondo eskola Publikoa, bertako produktuen aldeko sentsibilizazio kanpainaren barnean, “Zer jan, halako Baztan”, ikasle, irakasle eta familientzako jardunaldi-astea antolatu du, bertako produktuen kontsumoa bultzatzeko, ekonomia eta ingurugiro iraunkortasunaren alde. Maiatzaren 15etik 19ra bitarteko astean ekintza desberdinak antolatu ditu.

Ekintza horien artean, ikasleendako gosari osasungarriak bertako jakiekin, gaztanbera eta taloen tailerrak, bizkotxo lehiaketa edo familiendako formazio saioa: “Zer egin dezaket nik nire seme-alabaren ohitura osasungarriak garatzeko”, Irigoien Jangela Osasungarriaren Rocio Martin-aren eskutik, eta berendu-tailerra ikasleendako

Kanpaina honetaz gain, Eskolak eta Eskolako jantokia kudeatzen duen enpresak (Irigoien Jangela Osasungarria) ekonomia iraunkortasunaren helburua beti presente izaten dute, eta jantokiko menuetan bertako produktuen presentzia bermatzeko lan egiten dute.

Elizondo Ikastetxe Publikoak eskerrak eman nahi dizkie, bai Irigoien Jangela Osasungarria enpresari, baita bertako ekoizleak diren Anizko Jauregia Gaztandegia-ri eta Iruritako Irular Mermelada Egileak-eri ere, emandako laguntzarengatik.

Publizitatea eta erakundeen dirulaguntzak ez dira nahikoa TTIPI-TTAPAren eta ERRAN.EUSen etorkizuna bermatzeko, eta zu bezalako irakurleen babesa behar dugu aitzinera egiteko.


Egin TTIPI-TTAPAren lagun