Iker Vicentek irabazi zuen larunbatean Donostian Urrezko Kopako kanporaketa

Ttipi-Ttapa 2021ko uzt. 12a, 13:30
Sailkatu diren 5 aizkolariak: Iker Vicente, Mikel Larrañaga, Eneko Otaño, Aitzol Atutxa eta Jon Rekondo

Larunbat arratsaldean, Donostiako Trinitate plazan, hamabi aizkolarik jokatu zuten Urrezko Kopara sailkatzeko kanporaketa. Bi txandatan aritu ziren aizkolariak, eta 54 ontzako zazpi enbor ebaki behar izan zituzten. Hamabitik bost sailkatu dira abuztuaren 15ean eginen duten txapelketarako, horien artean Iker Vicente eta Jon Rekondo.

12. Juan RODRIGUEZ 21'29"

Berrikuntza garrantzitsua du aurten Donostiako Urrezko Kopak. Izan ere, Donostiako probako bost parte-hartzaileek euren tokia lortu behar zuten larunbatean Donostian jokatu zen kanporaketan. Tradizioz, Euskal Herriko Txapelketako lehen bost sailkatuak biltzen ditu Urrezko Kopak, baina aurten, pandemiak kirol egutegian izan duen eragina dela eta, antolatzaileek sailkapen proba hau sartzea erabaki dute.

Iker Vicentek irabazi zuen kanporaketa, Mikel Larrañagari 24 segundoko aldea atera ondotik.

Mikel Larrañaga bigarren sailkatu zen Donostiako kanporaketan.

Jon Rekondo bosgarren sailkatu zen Donostiako kanporaketan.

Publizitatea eta erakundeen dirulaguntzak ez dira nahikoa TTIPI-TTAPAren eta ERRAN.EUSen etorkizuna bermatzeko, eta zu bezalako irakurleen babesa behar dugu aitzinera egiteko.