Info gida 2022

«Inguruko baserrietako produktuak saltzen ditut harategian»

Urtarrilaren 14an ireki zuen Jose Luis Ibarluzeak Leitzan Ibarluzea harategia; «aurrekoak utzi egin zuen eta niri deitu zidaten, eta animatu egin nintzen. Betitik egin dut lan harategietan eta esperientzia daukat».

«Leitza inguruko baserrietako produktuak» saltzen dituzte bertan; «aratxea, txerria, ardi gazta, solomoa, saltxitxak, txistorra… elaboratuak dira gehien eskatzen dizkidatenak, etxean ondutako solomoa, hanburgesak… dena etxekoa eta hemengoa».

«Negozioa ongi doala» dio Ibarluzeak, «pandemia bukatzen ari dela nabaritzen da baina baita gerra eta prezioen igoera ere, dena nabaritzen da hemen». Aurrerago harategia Interneten ezagutzera emateko asmoa du, «nahiko esperientzia daukat horretan eta gaur egun sare sozialak erabiltzen jakitea garrantzitsua da».

Publizitatea eta erakundeen dirulaguntzak ez dira nahikoa TTIPI-TTAPAren eta ERRAN.EUSen etorkizuna bermatzeko, eta zu bezalako irakurleen babesa behar dugu aitzinera egiteko.


Egin TTIPI-TTAPAren lagun