Hirugarren mailako azken partidaren lekuko izan da Lesakako Mastegi futbol zelaia

Ttipi-Ttapa 2022ko api. 25a, 09:00

Hirugarren mailako denboraldi historiko honetako azken partidaren lekuko izan zen larunbatean Lesakako Mastegi futbol zelaia. Barakaldo talde handia izan zen bisitari, Urki Txoperena lesakarrarekin eta harmailak bete zituzten zaleek. Lesakarrak ez ezik, Barakaldotik etorritako ikusle aunitz etorri ziren, harmailak kolorez eta animazioz bete zituztenak. Partida hasi aitzinetik, Beti Gazteko jokalariak eta entrenatzailea zaleei eskerrak emateko pankarta batekin zelairatu ziren. Jabier Maia ‘Pilloti’ kapitainak beraien izena eta zenbakia zeraman Beti Gazteko kamiseta eman zien denboraldi erdian Lesakako taldearekin eta larunbatean Barakaldorekin bisitari etorri zen Urki Txoperenari eta Irlandatik bisitan etorritako Jon Ubiriari. Honek ere denboraldiko lehen erdia egin zuen taldearekin.

Urki Txoperena, hain zuzen, denboraldi erdia bakarra aritu arren, izan da Beti Gazteko golegilerik nagusiena, zortzi golekin. Partida berdindua izan zen, eta Beti Gaztek aukera garbiak izan zituen. Halere, Barakaldo aitzineratu zen markagailuan hamar minutu falta zirela. Azken minutuetan estutu zuten etxekoek, gol bat ere sartu zuten, baina epaileak baliogabetu zuen. Azkenean, 0-1 galduta agurtu zuen Beti Gaztek hirugarren mailako denboraldia etxean. Jonan Berrozpe jubenilak ere debuta egin zuen hirugarren mailan. Azken partida jokatzeko falta zaio Bizkaian, Vasconiaren kontra.