«Bertako janaria» da etxeko berezitasuna; «bildotsa, ilar gorriak, aratxe azpizuna, entrekota… etxeko janaria, betikoa, elaborazio handirik gabekoa». Mota guzietako entsaladak ere egiten dituzte, «eta ahate entsaladak arrakasta handia izaten du».
Mendizaleentzako eta taldeentzako menuak izaten dituzte asteburuetan, «egunen egindako janariarekin, menu itxiak». Aste tartez «dastatzeko menuak ateratzen ditugu, 14 eurotan, bi lehenbiziko plater, bi bigarren, postre eta kafearekin. Amak lehen horrela egiten zuen, egunean prestatzen zuena ateratzen zuen. Jendeak erraten digu aunitz ateratzen dugula baina guk horrela egiten segitzen dugu [irriz]».
90 bat lagunentzako lekua dute bi jangeletan. «Gipuzkoatik eta kanpotik jende dezente etortzen da, baina pandemia denboran konturatu ginen bertako jendearekin salbatu ginela, eta hagitz ongi egiten dugu lan haiekin».
Apirilaren 9an besta bat prestatu dute; «Beñat eta Fernandorekin musika, bazkaria eta merienda-afaria izanen da», eta larunbata giro alaian pasatu nahi duenak sarrerak lor ditzake bertan.