Bixente Igarzabal lesakarrak Zaragozako maratoian lehen postua lortu du master-50 kategorian

Ttipi-Ttapa 2021ko urr. 25a, 19:00
Bixente Igarzabal bere kategorian bizkorrena izan da Zaragozako Maratoian. Sailkapen orokorrean seigarren izan da.

Sailkapen orokorrean seigarren izan da, lasterketa bukatu dutenen 650 korrikalarien artean.

Bixente Igarzabal korrikalari lesakarrak seigarren postua lortu du urriaren 24an Zaragozako XIV. Maratoian. Beti Gazteko korrikalariak 2 ordu, 42 minutu eta 19 segundo behar izan ditu 42,192 kilometroak osatzeko eta lehenengoa izan da bere kategorian, beteranoen M45 kategorian. Denera 650 korrikalarik lortu dute maratoia burutzea.