Gasna, jogurtak, jogurt irabiatua eta esne pasteurizatua saltzen dituzte, «inguruan gehienbat, Baztan, Bortziriak, Malerreka eta Iruñean». Produktuak ekoizpen ekologikoaren zigilua dute; «behiak kanpora ateratzen ditugu bazkatzera, urtean behi bakoitzari bi antibiotiko ematen dizkiogu gehienez eta ez ditugu ongarri kimikorik erabiltzen. Produktu garbiagoak ekoizten ditugu, hobeak gure bezeroendako, ingurugiroarendako eta gure behien ongizaterako».
Jauregia etxaldean bisita gidatuak egiten dituzte bezeroek ekoizpen prozesuaren berri izan dezaten; «ekoizpen ekologikoaren eta esne sektorearen historia eta egoera azaltzen dizkiegu, gure eguneroko lana erakusten diegu, gasnategian produktuak nola egiten diren azaltzen diegu eta dastaketa batekin akitzen dugu bisita. Jendea sektorearen garrantziaz ohartzea nahi dugu».